Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

Diskuzní téma:
 
icon | 14.08.20 20:55:36  |  (8.0.3) | Kamil   Parkování
A teď by jste se ještě Broumov mohl vyjádřit k parkování u kláštera kde to NENÍ POVOLENO! A k parkování na náměstí. Proč někdo kdo si platí na rok parkování, nemá místo na to, aby si tam to auto mohl dat a je ohraničený jen par míst pro určitý domy.
Druhá věc je ta, ze když nemame kde zaparkovat necháme si ho před barakem tudis u kláštera a večer ho jdeme preparkovat na náměstí a než se tak stane mame HNED pokutu od policajtů.
Ale teď kdy tady stojí tři prdele aut nedá se tady pomalu ani odjet ze soukromého pozemku autem není na autě ani jedna jediná pokuta!! A když volame na policii ať si to sem teď přijdou zkontrolovat a uklidit, ze nemame ani šanci vyjet z pozemku je nám řečeno cituji: NA TOHLE NEMAM TEĎ NÁLADU ANI ČAS!

Ale když tady stojíme my Broumovaci tak na to jsou rychlí!

Tak k čemu si platime parkování když ani jeden den v tydnu kdy se vracíme z práce to je v 15:00 nemám ani jedno jediny místo na náměstí! Proč tam je ohranicenych pár míst kde ani auta nestojí? ????
icon | 15.08.20 16:21:32  |  (8.0.3) | jup   Označení parkovišť a modré zóny
Možná by stálo za to, aby se na letní měsíce zavedly modré zóny na obě náměstí a zvedly se tarify parkovného. Ono totiž plno aut na náměstí patří místním, kteří jsou příliš pohodlní na to jít pěšky nebo jet na kole.

Určitě by také pomohlo, kdyby při příjezdu do Broumova byly jasně označeny veřejná parkoviště pro turisty. Umístit značky k poliklinice by stačilo. Řekl bych, že většina turistů ani neví, že je obrovské parkoviště pod školou, když přijíždějí směrem od Náchoda.

Na parkovišti u Horní brány by mohlo být placené během letních měsíců. Parkoviště pod školou by si zasloužilo celkovou opravu s možným rozšířením kapacity parkoviště.

To je pouze pár nápadů, co by se mohly realizovat pro zkvalitnění života v Broumově a centru především. (Nejsem politik, jenom všímavý občan.)
icon | 16.08.20 17:02:43  |  (8.0.3) | Hoboj   jupe
Naprostý souhlas

Zapište Váš příspěvek do diskuze:
Jméno: (povinné)
E-mail:  
Předmět: (povinné max.255 zn.)
Zpráva:
Icon1
Icon2
Icon3
Icon4
Icon5
Icon6
Icon7
Icon8
Icon9
Icon10
Icon11
Icon12
Icon13
Icon14
Před odesláním příspěvku vyjadřete svůj souhlas s dodržováním pravidel fóra zapsáním slova ANO   
IP ze které bude odeslán příspěvek je 172.18.0.25 (nginx-proxy.nginx-proxy)
Pro zvýraznění textu můžete použít značky:
[B] = tučné - začátek, [/B] konec( např. [B]text[/B] ) [I] = kurzíva - - začátek, [/I] konec ( např. [I]text[/I] ) nebo smajlíky :) a :(
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra