Diskuzní téma:

| 18.04.25 16:46:25 | (8.0.41) |
Častula Michal
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: michalcastula45@gmail.com

| 07.06.25 20:42:14 | (8.0.41) |
PLVLÍNA PLACHKÁ
BEZPLATNÁ DOŽIVOTNÍ PŮJČKA
Bezpečné a spolehlivé financování Již více než 20 let se věnujeme komplexním řešením rodinných financí. Nabízíme poradenství v oblasti financování - půjčky, hypotéky; zajištění finančních zdrojů pro děti - studium, startovací bydlení; pojištění majetku a života; zajištění příjmu na stáří; tvorba finanční rezervy. Objednejte se emailem: plachkaplvlina@gmail.com

| 15.06.25 23:41:42 | (8.0.41) |
PLVLÍNA PLACHKÁ
Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky
Dobrý den, potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím finanční pomoc od 20 000 Kč do 25 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3 až 4 % bez ohledu na výši. V žádosti uveďte přesnou částku a datum splatnosti. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na:plachkaplvlina@gmail.com

| 17.06.25 14:45:24 | (8.0.41) |
PLVLÍNA PLACHKÁ
Dobrý den, potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím finanční pomoc od 20 000 Kč do 25 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3 až 4 % bez ohledu na výši. V žádosti uveďte přesnou částku a datum splatnosti. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na:plachkaplvlina@gmail.com

| 22.06.25 19:59:22 | (8.0.41) |
PLVLÍNA PLACHKÁ

| 26.06.25 10:06:53 | (8.0.41) |
PLVLÍNA PLACHKÁ
Zapište Váš příspěvek do diskuze:
[B] = tučné - začátek, [/B] konec( např. [B]text[/B] ) [I] = kurzíva - - začátek, [/I] konec ( např. [I]text[/I] ) nebo smajlíky :) a :(