Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

Diskuzní téma:

icon | 28.04.25 22:32:57  |  (8.0.41) | Celbr Ladislav   Pujcka od soukromé osoby bez podvodu
Požádejte o osobní, podnikatelský nebo víceúcelový úver a nabízíme také úvery na nemovitosti. Nabízíme pujcku s nízkou úrokovou sazbou 3%. Pokud potrebujete více informací a chcete od nás získat pujcku, odpovezte nyní na svou skutecnou e-mailovou adresu, abyste získali další informace o našich úverových programech Email: ladislavcelbr@gmail.com
icon | 08.06.25 02:12:20  |  (8.0.41) | PLVLÍNA PLACHKÁ   Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky
Dobrý den, potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím finanční pomoc od 20 000 Kč do 25 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3 až 4 % bez ohledu na výši. V žádosti uveďte přesnou částku a datum splatnosti. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na:plachkaplvlina@gmail.com
icon | 10.06.25 10:05:03  |  (8.0.41) | PLVLÍNA PLACHKÁ   Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky
Dobrý den, potřebujete finanční prostředky na dům, podnikání, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím finanční pomoc od 20 000 Kč do 25 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3 až 4 % bez ohledu na výši. V žádosti uveďte přesnou částku a datum splatnosti. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na:plachkaplvlina@gmail.com
icon | 16.06.25 22:20:36  |  (8.0.41) | PLVLÍNA PLACHKÁ   Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky
icon | 21.06.25 10:18:43  |  (8.0.41) | PLVLÍNA PLACHKÁ   Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky
icon | 22.06.25 13:18:22  |  (8.0.41) | PLVLÍNA PLACHKÁ   Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky

Zapište Váš příspěvek do diskuze:
Jméno: (povinné)
E-mail:  
Předmět: (povinné max.255 zn.)
Zpráva:
Icon1
Icon2
Icon3
Icon4
Icon5
Icon6
Icon7
Icon8
Icon9
Icon10
Icon11
Icon12
Icon13
Icon14
Před odesláním příspěvku vyjadřete svůj souhlas s dodržováním pravidel fóra zapsáním slova ANO   
IP ze které bude odeslán příspěvek je 172.18.0.41 (nginx-proxy.nginx-proxy)
Pro zvýraznění textu můžete použít značky:
[B] = tučné - začátek, [/B] konec( např. [B]text[/B] ) [I] = kurzíva - - začátek, [/I] konec ( např. [I]text[/I] ) nebo smajlíky :) a :(
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra