Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 09.08.19 10:32:41  |  (8.0.7) | Lubomír Franc   co nebylo v BN
CO NEBYLO ZVEŘEJNĚNO V SRPNOVÝCH BROUMOVSKÝCH NOVINÁCH

Do srpnového čísla Broumovských novin jsem zaslal příspěvek vyjadřující můj názor na sochu na náměstí. Pro posouzení veřejnosti proto předkládám svůj příspěvek v nezměněné podobě – bez komentáře.

SOCHA NA NÁMĚSTÍ
Dovolím si na tomto místě zveřejnit svůj názor na umělecké dílo na náměstí. Je pro broumovské náměstí naprosto nevhodné – většina veřejnosti říká že příšerné. Návštěvníci a turisté k nám jezdí především kvůli přírodě na Broumovsku, klášteru a dalším stavebním památkám – experimenty na náměstí je určitě nezajímají. Naše zadlužené město by pro své občany a turisty mělo opravovat chodníky, městské silnice nebo most pod Černou stezkou. Více jak 450 tis. Kč, které město v tomto projektu do dneška zaplatilo, by bylo užitečnější věnovat například jako příspěvek města majitelům domů na opravu fasád historického náměstí.
Broumov se stává experimentální laboratoří pro některé umělce a architekty (viz i problematická smuteční síň za 13 mil Kč). Za naše městské prostředky si tito lidé zkouší to, co by jim jinde vedení města neschválilo – tzn. realizovat svoje představy, které 90% občanů ve svém městě nechce.

Lubomír Franc
zastupitel města Broumova

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra