Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 09.08.19 10:35:47  |  (8.0.7) | Lubomír Franc   co také nebylo v BN
CO NEBYLO ZVEŘEJNĚNO V BROUMOVSKÝCH NOVINÁCH

Do srpnového čísla Broumovských novin jsem zaslal příspěvek informující o návrzích opozice na červnovém zastupitelstvu města.
Pro posouzení veřejnosti proto předkládám svůj příspěvek v nezměněné podobě – bez komentáře.

ČERVNOVÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA
Opozice na červnovém zasedání zastupitelstva navrhla tři usnesení, které byly koaličními zastupiteli zamítnuty. O co se jednalo:
Předseda kontrolního výboru p. Marek navrhl, aby kontrolní výbor provedl kontrolu cen tepla (tepelného hospodářství Broumov) za roky 2018 -2019. Cena tepla v Broumově je jedna z nejvyšších v rámci okresu Náchod. Koaliční zastupitele návrh na kontrolu zamítli – prý je vše v pořádku a kontrola je zbytečná.
Dále jsem navrhl, aby plánovaný zářijový seminář k investičním záměrům města pro roky 2020 – 2022 byl uspořádán v prostorách IC (bývalé kino) a byl přístupný veřejnosti. Jsem přesvědčen o tom, že plánované investice pro příští tři roky by měli být podrobeny veřejné diskusi – broumovská veřejnost má právo vědět, co se za obecní peníze připravuje. Koaliční zastupitele návrh na přístup veřejnosti bez zdůvodnění zamítli.
Dále jsem navrhl, aby bylo svoláno v říjnu zastupitelstvo, které by veřejně projednalo investiční záměry města na příští tři roky - tak jak budou prezentovány na výše uvedeném zářijovém semináři. Koaliční zastupitele opět návrh bez zdůvodnění zamítli.
Hlasování jednotlivých zastupitelů města najdete na stránkách města – ZM 05 Výpis ze zápisu web.

Lubomír Franc
zastupitel města Broumova

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra