Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 14.08.19 12:31:55  |  (8.0.7) | Honza   životní podmínky
Pokud se někdo zamyslí, nad těmi indexy, tak to nedává smysl.
V úplném fundamentu totiž to je tak, že stejně tak, jako je každý člověk jiný, tak má i jiné potřeby. A něco v tomto smyslu generalizovat je fakt absurdní.
Ve skutečnosti to je jen další z mnoha zpráv od Deloittů, které jsou postavená na datech, která jsou nepřesná a v mnoha případech i vycucané z prstu. Společnost Deloitte je totiž spíše společnost právníků než analytiků. Pokud se podíváme dále, tak sponzorem projektu je ČEZ. Což, jak každý ví, je energetická firma, která je tak hloupá, že i člověk s dvouciferným IQ jí musí prohlásit za hloupou. Rozhodnutí z posledních měsíců je nákup datového centra od firmy Huawei za 100 miliónů Kč. Mimochodem ČEZ je ze 70% státní firma.
Hmm, ovšem rozumím, že valná většina lidí bere takovéto informace za relevantní, protože silně útočí na emoce. Valná většina se totiž nezamyslí proč takovéto zprávy vznikají, kdo vypisuje takovýto projekt a kdo takovýto projekt realizuje. Protože valná většina má změklý mozek z konzumace debilních potravin a médií.
Nicméně protože jsem optimista, tak věřím, že ve velice krátké době přijde zlom a naplní se futuristické myšlenky. O čem je futurismus si každý může vyhledat, vypíchl bych však to, že futuristé berou válku jako očistný proces.

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra