Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 11.02.21 11:21:33  |  (8.0.24) | Honza   pokud ...
Pokud byste si pečlivě přečetli můj text, tak jsem nic nezlehčoval, nepopíral. Jinými slovy jsem napsal to, že Covid ukázal, jak je nemocný systém a potažmo celá společnost. To je vše. Ovšem rozumím, že pokud se někdo vymkne mainstreamu, tak je za to náležitě a agresivně odměněn. A je to naprosto logické, když se na nás řine takové penzum agresivity ze všech médií, tak by bylo asi něco špatně, kdyby do toho korporace lili takové neuvěřitelné peníze a nefungovalo by to.
Nyní už není otázka jestli se v nejbližší době zhroutí systém, otázka je, jestli to bude tento rok anebo rok 2022. Bankovní sektor se hroutí, průmysl, to jsou 2 pilíře na kterých stojí business a když k tomu připočteme totální nedůvěru ve vlády v euroatlantické společnosti? Hmm, tak tato prognóza je na jednu stranu pozitivní a na druhou stranu negativní. Je jen otázkou za jaký konec to každý jednotlivec uchopí.
Doufám, že se systém nepohne do Orwellova 1948, pokud to stáhneme na dnešní dobu, tak se zdá, že bude technokracie(ona už teda částečně je) a to znamená nesvobodu. Doufám, že se systém nastaví tak, že lidi nebudou ovládáni technologií, ale že lidé budou technologii ovládat.
A na závěr drobné zlehčení situace. V tomto kontextu je nárůst smrtnosti o 7% skutečně závažné téma? A je vyšší smrtnost dána 100% covidem anebo se zde projevuje i sociální frustrace z nedostatku kontaktů, které jsou pro lidi naprosto fundamentální záležitost pro zdravý? Nevím , jen to jen názor, který ve zdravé společnosti nikdo nepopírá a už vůbec na to nikdo neútočí. Vlivem sociálních sítí toto ale bohužel téměř vymizelo. Třeba to tak zase nebude. Uvidíme :)

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra