Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 27.09.21 18:05:18  |  (8.0.5) | __l__   .-.
Jinak mají Piráti a STAN populistický program stejně jako ostatní. Není v něm nic převratného, dokonce jsem nenašel stavbu bytů pro mladé rodiny, které mají ostatní strany (ČSSD, SPD, ANO) a které považuji za nejdůležitější pro budoucnost národa. Nemyslím si, že Piráty budoucnost národa zajímá, nejspíše spoléhají na migranty, které někteří členové Pirátů vítali.

Tady nejde jen o předvolební sliby. Víme přece, že Piráti se chovali jinak, když nebyly za dveřmi volby. A těžko se budou striktně držet volebního programu, který přece není jejich, je koaliční, a to jim vždy umožní dělat něco jiného, než slibovali ve volbách. Víme, že jsou napojeni na evropské struktury „nové levice“ a její program budou plnit. A to je „green deal“, multikulturalismus a antropologický univerzalismus (vytváření univerzálního člověka, který není ani muž ani žena, nepřísluší k žádnému národu, nepotřebuje rodinu). Budou pokračovat v zavrhování národa a národního státu a starat se o nadvládu EU. Prvně chtějí přijmout euro, před kterým ekonomové varují. K tomu ovšem budou potřebovat totalitu, protože jinak to neprosadí.

My potřebujeme zásadní tři věci, které ovšem jsou v rukou každé vlády a parlamentu: Zvýšení porodnosti (podpora mladých rodin, levné nájemní byty), nedovolit nasazení cizích nepřátelských etnik na naše území a udržet vládu našeho lidu nad svou zemí (jak toužil Komenský a jak zpívá Kubišová). Nepotřebujeme zelené šílenství, ale rozumnou postupnou ekologickou politiku, a už vůbec nepotřebujeme „novou levici“ a její blouznivé nápady, které nás ničí, nepotřebujeme vyhlašovat válku velmocím.

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra