Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 06.07.22 23:06:43  |  (8.0.35) | Honza   pro Knedlíčka :)
Moc Ti děkuji, přesně na tyhle argumenty jsem čekal. Nežli Volného, sleduji spíše Soňu Pekovou, která, jak je známo, ihned po vypuknutí "pandemie" hlásila, že to je 100% z laboratoře - byla označena ze konspirátorku. Všichni nyní už víme, že tento koronavir je z laboratoře. Jako další je určitě prof. Beran, který, jak je známo, je největším odborníkem v čr na pandemie, imunitu a rovněž byl označen za konspirátora. A v neposlední řadě to je prof. Turánek, který v rámci vývoje mRNA vakcín je v čr opět největším odborníkem na danou problematiku. Je dobré zmínit, že jak vynálezce mRNA vakcín(Melon) mluví o tom, že to je nástroj pro depopulizaci, tak i výnalezce PCR testů mluvil o tom, že se nedá diagnotikovat covid pomocí tohoto testu. Co z tohoto vyplývá je do očí bijící!

Co se týče učení, tak ses trefil ;-) Opravdu jsem se špatně učil. Ale jak je opět známo, tak stupeň vzdělání nehraje žádnou roli na výši mzdy či platu. Miluji výrok: " Mé vzdělávání skončilo nástupem do 1. třídy ZŠ." .
Víš Knedlíčku, rád bych se pochlubil kolik vydělávám a co ve skutečnosti dělám, ale to není cílem těchto textů. V Broumově jsem se narodil, ačkoliv už téměř 10 let nebyl, tak citím jakousi potřebu sdělit na tomto předpotopním fóru pravdu. Věř nebo ne, tak jsem přesvědčený, že právě v takto "tvrdém" kraji se může vybrousit charakter do nové společnosti a třeba k tomu setinou přispěji. Možná naivní, ale víš jak to je? Být naivní je stejné jako být na i v ní :) Neber to zle a užívej poslední zbytky pohodičky ;) Na podzim to bude 100% jízda!

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra