Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 14.07.22 17:30:46  |  (8.0.35) | Honza   pro Frantu
Milí Františku,
je vidět, že jsi moc dlouho nehledal. Ve skutečnosti to je tak, že se chce, aby to bylo vidět. Ve skutečnosti totiž, evidentně, byly různé šarže. Jinými slovy, ne zdaleka všechny šarže zabijí či způsobují zdravotní potíže. Záměr je vyvolat v lidech co možná nejvyšší agresi a to si myslím, že můžeme sledovat na vlastní oči již všichni.
Můj text o hledání a potrestání viníka je ve skutečnosti demonstrace naprosté lhostejnosti. Vyzývání k pomstě, či vykonání spravedlnosti je vždy velmi obtížné a pokud to je ve zkratkovitém jednání, které, jak se ukazuje asi nastane, bude to vést jen k dalším reciprocitám.
Tedy, máme zde 2 obrovské spouštěče. Konflikt mezi USA +NATO + Uk a Ruskem, kde druhým spouštěčem je kovidismus, resp. v mnoha případech "povinná" vakcinace ; tj. pod vydíráním vyhazovu z práce, tlaku okolí, tlaku velmi nebezpečné propagandy! Téma Covid není v žádném případě téma medicínské, ale především politické. A to od samého počátku. Nicméně politické?, řízené korporacemi. Velmi bohatými farmaceutickými, mediálními, technologickými, atd. korporacemi, které jsou si velmi vědomi, jak silná je finanční motivace. Ty snad nechceš peníze?
Pokud chceš snad na toto zdroje, tak bych doporučil vypnout všechna média, co nejvíce chodit do přírody, a především přestat posedávat s lahváčem v ruce u vypečeného zpravodajství ČT1. Pokud snad nalezneš na toto nějaký argument, tak nezapomeň do sebe poslat další 3 kuželky společně s nějakou fajnovou klobáskou, aby to mělo alespoň nějakou úroveň. Rozdíl mezi mnou a tebou je minimálně 50 propastných IQ bodů, tak si to prosím velmi dobře promysli.

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra